ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

     

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ

Η έκθεση και η αποθήκη μας βρίσκεται στην Πεύκη Αττικής, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 10α. Για να δείτε το χάρτη κάντε κλικ εδώ.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ:


 1. Με Τραίνο/Μετρό: ΓΡΑΜΜΗ 1, για το χάρτη των γραμμών ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ κάντε κλικ εδώ

   Οι πλησιέστεροι μας σταθμοί είναι ο σταθμός ΗΣΑΠ ΜΑΡΟΥΣΙ (1200m με ανηφορική διαδρομή) και ο σταθμός ΗΣΑΠ ΚΑΤ (900m με σχεδόν επίπεδη διαδρομή).

   Από το σταθμό ΗΣΑΠ ΚΑΤ (κάντε κλικ εδώ για διάγραμμα χάρτη οδηγιών):

   Φροντίστε να είστε στον παράλληλο με τις γραμμές δρόμο, την Ηροδότου, στην πλευρά με κατεύθυνση προς το Μαρούσι. Στο πρώτο στενό στρίψτε δεξιά στην Κυβέλης. Αφού έχετε μπει στην Κυβέλης, μετά τρεις διασταυρώσεις μετονομάζεται σε Μικράς Ασίας. Αφού γίνει Μικράς Ασίας, στρίψτε αριστερά στη 2η διασταύρωση, στη Σκρα. Στο τέλος της Σκρα είναι η Μάρκου Μπότσαρη. Στρίψτε δεξιά και μετά από 20m περίπου αναζητείστε την είσοδο της επιχείρησης επί της Μάρκου Μπότσαρη 10α (ΠΡΟΣΟΧΗ: στο 10α και όχι στο 10).

   Από το σταθμό ΗΣΑΠ ΜΑΡΟΥΣΙ (κάντε κλικ εδώ για διάγραμμα χάρτη οδηγιών):

   Αφού εξέλθετε από το σταθμό,φροντίστε να είστε στην πλευρά των γραμμών με κατεύθυνση τη Νερατζιώτισσα. Ακολουθείστε την Περικλέους, κάθετα από το σταθμό, με κατεύθυνση προς την Πεύκη. Μετά από 5 ή 6 στενά (στο δεξί σας χέρι) θα συναντήσετε αντίστοιχα πρώτα την Πλουτάρχου και μετά την Αισώπου. Διαλέξτε μία από αυτές και στρίψτε δεξιά. Στην 4η διασταύρωση θα συναντήσετε την Βασ. Αλεξάνδρου όπου και θα στρίψετε αριστερά. Στο τέλος της ευθείας κάνει μία μικρή δεξιά στροφή, συναντά μία μικρή τριγωνική πλατεία και συνεχίζει αριστερά ως Μάρκου Μπότσαρη πλέον. Μετά από 50m περίπου αναζητείστε την είσοδο της επιχείρησης επί της Μάρκου Μπότσαρη 10α (ΠΡΟΣΟΧΗ: στο 10α και όχι στο 10).

 1. Με Λεωφορείο: Α8, 501, 527, 541

   Οι πλησιέστερες σε εμάς στάσεις λεωφορείων εξυπηρετούνται από τις παρακάτω γραμμές, ως εξής:

  1. Α8 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ-Ν.ΙΩΝΙΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ (για περισσότερες πληροφορίες για τη γραμμή, κάντε κλικ εδώ)

   Αποβιβαστείτε στη στάση 14η ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (επί της Λ.Ειρήνης στην Πεύκη). Προχωρείστε λίγα μέτρα με κατεύθυνση προς το Μαρούσι, μέχρι το πρώτο φανάρι. Περάστε απέναντι τη Λεωφόρο Ειρήνης και συνεχίστε κάθετα από τη Λεωφόρο Ειρήνης. Θα δείτε στο αριστερό σας χέρι τα ΕΛΤΑ της Πεύκης, μπροστά σας μία κυκλική πλατεία,και λοξά και αριστερά ένα περιφραγμένο αλσύλιο/παιδική χαρά, το Άλσος Βαρβαρέσσου. Ακολουθείστε περιμετρικά το αλσύλιο, έχοντας πάντα την περίφραξη στην αριστερή σας πλευρά. Μόλις συναντήσετε την Παύλου Μελά στρίψτε αριστερά (συνεχίστε να βαδίζετε έχοντας στα αριστερά σας την περίφραξη). Στο πρώτο στενό που θα συναντήσετε, τη Βαλτετσίου, στρίψτε δεξιά. Στο τέλος της Βαλτετσίου θα συναντήσετε την Μάρκου Μπότσαρη, οπότε και θα στρίψετε αριστερά. Μετά από 30m περίπου αναζητείστε την είσοδο της επιχείρησης επί της Μάρκου Μπότσαρη 10α (ΠΡΟΣΟΧΗ: στο 10α και όχι στο 10).

  2. 501ΠΕΥΚΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ (ΚΥΚΛΙΚΗ)  (για περισσότερες πληροφορίες για τη γραμμή, κάντε κλικ εδώ)

   Αποβιβαστείτε στη στάση ΒΑΡΝΑΛΗ επί της Νικολάου Πλαστήρα στην Πεύκη. Ακολουθείστε προς τα πίσω την Πλαστήρα μέχρι το πρώτο στενό, τη Μάρκου Μπότσαρη και στρίψτε δεξιά. Μετά από 30m περίπου αναζητείστε την είσοδο της επιχείρησης επί της Μάρκου Μπότσαρη 10α (ΠΡΟΣΟΧΗ: στο 10α και όχι στο 10).

  3. 527ΠΕΥΚΗ-ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ)  (για περισσότερες πληροφορίες για τη γραμμή, κάντε κλικ εδώ)

   Ανάλογα από που έρχεστε, είτε θα κατέβετε στη στάση ΓΗΠΕΔΟ της Πεύκης επί της Δημοκρατίας, είτε θα κατέβετε στη στάση ΒΑΡΝΑΛΗ επί της Πλαστήρα.

   Αν αποβιβαστείτε  στη στάση ΓΗΠΕΔΟ θα κάνετε μερικά μέτρα προς τα πίσω στη Δημοκρατίας, ως το πρώτο στενό που είναι η Μάρκου Μπότσαρη και θα στρίψετε αριστερά. Μετά από 100m περίπου αναζητείστε την είσοδο της επιχείρησης επί της Μάρκου Μπότσαρη 10α (ΠΡΟΣΟΧΗ: στο 10α και όχι στο 10).

   Αν αποβιβαστείτε στη στάση ΒΑΡΝΑΛΗ ακολουθείστε προς τα πίσω την Πλαστήρα μέχρι το πρώτο στενό, τη Μάρκου Μπότσαρη και στρίψτε δεξιά. Μετά από 30m περίπου αναζητείστε την είσοδο της επιχείρησης επί της Μάρκου Μπότσαρη 10α (ΠΡΟΣΟΧΗ: στο 10α και όχι στο 10).

  4. 541ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΣΤ.ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (ΚΥΚΛΙΚΗ)  (για περισσότερες πληροφορίες για τη γραμμή, κάντε κλικ εδώ)

   Αποβιβαστείτε στη στάση 14η ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (επί της Λ.Ειρήνης στην Πεύκη). Προχωρείστε λίγα μέτρα με κατεύθυνση προς το Μαρούσι, μέχρι το πρώτο φανάρι. Περάστε απέναντι τη Λεωφόρο Ειρήνης και συνεχίστε κάθετα από τη Λεωφόρο. Θα δείτε στο αριστερό σας χέρι τα ΕΛΤΑ της Πεύκης, μπροστά σας μία κυκλική πλατεία,και λοξά και αριστερά ένα περιφραγμένο αλσύλιο/παιδική χαρά, το Άλσος Βαρβαρέσσου. Ακολουθείστε περιμετρικά το αλσύλιο, έχοντας πάντα την περίφραξη στην αριστερή σας πλευρά. Μόλις συναντήσετε την Παύλου Μελά κάνετε αριστερά (συνεχίστε να βαδίζετε έχοντας στα αριστερά σας την περίφραξη). Στο πρώτο στενό που θα συναντήσετε, τη Βαλτετσίου, στρίψτε δεξιά. Στο τέλος της Βαλτετσίου θα συναντήσετε την Μάρκου Μπότσαρη, οπότε και στρίβετε αριστερά. Μετά από 30m περίπου αναζητείστε την είσοδο της επιχείρησης επί της Μάρκου Μπότσαρη 10α (ΠΡΟΣΟΧΗ: στο 10α και όχι στο 10).

Για περισσότερες πληροφορίες για σταθμούς μετεπιβιβάσεων, ώρες δρομολογίων αλλά και τυχόν αλλαγές επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ κάνοντας κλικ εδώ.


 1. Με δικό σας μέσο (αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα)

  Ανάλογα από που θα έρθετε μπορείτε να ακολουθήσετε μία από τις παρακάτω προτεινόμενες διαδρομές:


  1. Από Αττική Οδό, με κατεύθυνση από Ελευσίνα προς Αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος" - (κάντε κλικ εδώ για διάγραμμα χάρτη οδηγιών)

   Βγείτε στην έξοδο 10Α προς Πλαπούτα. Μόλις βγείτε στην Κύμης πηγαίνετε στην αριστερή λωρίδα και κάνετε αναστροφή στο φανάρι, προς την Πλαπούτα. Αφού φτάσετε στην Πλαπούτα (επόμενο φανάρι) στρίψτε δεξιά και ακολουθείστε το διάγραμμα ή συμβουλευτείτε τις παρακάτω οδηγίες.

   Αφού στρίψετε δεξιά στην Πλαπούτα θα συναντήσετε μία μικρή στρογγυλή πλατεία. Στρίψτε δεξιά στην πρώτη έξοδο της πλατείας, Βύρωνος. Στο φανάρι που θα συναντήσετε θα στρίψετε αριστερά στην Χρυσοστόμου Σμύρνης. Στο επόμενο φανάρι που θα συναντήσετε θα στρίψετε αριστερά στην Λεωφόρο Ειρήνης. Στο πρώτο φανάρι θα στρίψετε δεξιά στην οδό Δημοκρατίας. Στο 5ο στενό από δεξιά θα στρίψετε δεξιά στην Κανάρη. Στο 4ο στενό πάλι δεξιά στην Ιωαννίνων και στο 1ο στενό δεξιά είναι η Μάρκου Μπότσαρη. Μετά από 20m περίπου αναζητείστε την είσοδο της επιχείρησης επί της Μάρκου Μπότσαρη 10α (ΠΡΟΣΟΧΗ: στο 10α και όχι στο 10).


  2. Από Αττική Οδό, με κατεύθυνση από Αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος" προς Ελευσίνα - (κάντε κλικ εδώ για διάγραμμα χάρτη οδηγιών)

   Βγείτε στην έξοδο 10Α προς Πλαπούτα. Αφού φτάσετε στην Πλαπούτα (επόμενο φανάρι) στρίψτε δεξιά και ακολουθείστε το διάγραμμα ή συμβουλευτείτε τις παρακάτω οδηγίες.

   Αφού στρίψετε δεξιά στην Πλαπούτα θα συναντήσετε μία μικρή στρογγυλή πλατεία. Στρίψτε δεξιά στην πρώτη έξοδο της πλατείας, Βύρωνος. Στο φανάρι που θα συναντήσετε θα στρίψετε αριστερά στην Χρυσοστόμου Σμύρνης. Στο επόμενο φανάρι που θα συναντήσετε θα στρίψετε αριστερά στην Λεωφόρο Ειρήνης. Στο πρώτο φανάρι θα στρίψετε δεξιά στην οδό Δημοκρατίας. Στο 5ο στενό από δεξιά θα στρίψετε δεξιά στην Κανάρη. Στο 4ο στενό πάλι δεξιά στην Ιωαννίνων και στο 1ο στενό δεξιά είναι η Μάρκου Μπότσαρη. Μετά από 20m περίπου αναζητείστε την είσοδο της επιχείρησης επί της Μάρκου Μπότσαρη 10α (ΠΡΟΣΟΧΗ: στο 10α και όχι στο 10).


  3. Από Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (ποτάμι, Κηφισός), με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία - (κάντε κλικ εδώ για διάγραμμα χάρτη οδηγιών)

   Βγείτε στην έξοδο προς Μεταμόρφωση - στο φανάρι στρίψτε δεξιά και μόλις τελειώσει η νησίδα αριστερά. Ακολουθείστε το προτεινόμενο διάγραμμα.


  4. Από Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (ποτάμι, Κηφισός), με κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα - (κάντε κλικ εδώ για διάγραμμα χάρτη οδηγιών)

   Βγείτε στην έξοδο για Λυκόβρυση (14ο χλμ ΕΟ Αθηνών-Λαμίας), στη γέφυρα στρίψτε αριστερά και μόλις την περάσετε στρίψτε δεξιά στον επιτρεπόμενο δρόμο. Ακολουθείστε το διάγραμμα.


  5. Από Λεωφόρο Βεϊκου/Κύμης, με κατεύθυνση προς Πλαπούτα - (κάντε κλικ εδώ για διάγραμμα χάρτη οδηγιών)

   Αφού φτάσετε στην Πλαπούτα (στο τέλος της Κύμης) στρίψτε δεξιά και ακολουθείστε το διάγραμμα ή συμβουλευτείτε τις παρακάτω οδηγίες.

   Αφού στρίψετε δεξιά στην Πλαπούτα θα συναντήσετε μία μικρή στρογγυλή πλατεία. Στρίψτε δεξιά στην πρώτη έξοδο της πλατείας, στη Βύρωνος. Στο φανάρι που θα συναντήσετε θα στρίψετε αριστερά στην Χρυσοστόμου Σμύρνης. Στο επόμενο φανάρι που θα συναντήσετε θα στρίψετε αριστερά στη Λεωφόρο Ειρήνης. Στο πρώτο φανάρι θα στρίψετε δεξιά στην οδό Δημοκρατίας.

   Στο 5ο στενό από δεξιά θα στρίψετε δεξιά στην Κανάρη. Στο 4ο στενό πάλι δεξιά στην Ιωαννίνων και στο 1ο στενό δεξιά είναι η Μάρκου Μπότσαρη. Μετά από 20m περίπου αναζητείστε την είσοδο της επιχείρησης επί της Μάρκου Μπότσαρη 10α (ΠΡΟΣΟΧΗ: στο 10α και όχι στο 10).


  6. Από Λεωφόρο Ηρακλείου, με κατεύθυνση από Ν.Ιωνία προς Λυκόβρυση - (κάντε κλικ εδώ για διάγραμμα χάρτη οδηγιών)

   Μόλις φτάσετε στο τέρμα της Ηρακλείου, στρίψτε δεξιά στο φανάρι στην Λεωφόρο Αμαρουσίου και ακολουθείστε τις οδηγίες στο χάρτη, ή συμβουλευτείτε τις παρακάτω οδηγίες.

   Ακολουθείστε τη Λ.Αμαρουσίου μέχρι την πλατεία της Πεύκης (ορθογώνια πλατεία στο δεξί σας χέρι). Αμέσως μετά την πλατεία στρίψτε αριστερά στην οδό Δημοκρατίας. 

   Στο 5ο στενό από δεξιά θα στρίψετε δεξιά στην Κανάρη. Στο 4ο στενό πάλι δεξιά στην Ιωαννίνων και στο 1ο στενό δεξιά είναι η Μάρκου Μπότσαρη. Μετά από 20m περίπου αναζητείστε την είσοδο της επιχείρησης επί της Μάρκου Μπότσαρη 10α (ΠΡΟΣΟΧΗ: στο 10α και όχι στο 10).


  7. Από Λεωφόρο Κηφισίας, με κατεύθυνση από Κηφισιά προς Αθήνα - (κάντε κλικ εδώ για διάγραμμα χάρτη οδηγιών)

   Ακολουθείστε το διάγραμμα ή συμβουλευτείτε τις παρακάτω οδηγίες.

   Κινηθείτε στην δεξιά λωρίδα της Κηφισίας,και αμέσως μετά το μεγάλο σχολείο στο δεξί σας χέρι (1ο Λύκειο Αμαρουσίου), συνεχίστε ευθεία στην έξοδο από την Κηφισίας, στη Βασ.Σοφίας. Στο πρώτο στενό στρίψτε δεξιά, στη Σουρή. Στο τέλος της Σουρή θα συναντήσετε τις γραμμές του ΗΣΑΠ, στίψτε αριστερά και αμέσως μετά το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Σπύρου Λούη στρίψτε δεξιά κάτω από τη γέφυρα και αμέσως μετά τη γέφυρα πάλι δεξιά επί της Βασ. Αμαλίας, παράλληλα με τις γραμμές του τραίνου. Ακολουθείστε το δρόμο, ο οποίος μετά από λίγο κάνει μία ανοιχτή αριστερή στροφή και μετονομάζεται σε Βασ. Αλεξάνδρου. 

   Στο τέλος της Βασ.Αλεξάνδρου κάνει μία μικρή δεξιά στροφή, συναντά μία μικρή τριγωνική πλατεία και συνεχίζει αριστερά ως Μάρκου Μπότσαρη πλέον. Μετά από 50περίπου αναζητείστε την είσοδο της επιχείρησης επί της Μάρκου Μπότσαρη 10α (ΠΡΟΣΟΧΗ: στο 10α και όχι στο 10).


  8. Από Λεωφόρο Κηφισίας, με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κηφισιά - (κάντε κλικ εδώ για διάγραμμα χάρτη οδηγιών)

   Περάστε τη διασταύρωση της Αγ.Κων/νου στο Μαρούσι, συνεχίστε επί της Κηφισίας (οδηγώντας στην αριστερή λωρίδα) και στο αμέσως επόμενο φανάρι στρίψτε λοξώς αριστερά (έξοδος προς το Δημαρχείο και το κέντρο του Αμαρουσίου). Ακολουθείστε το διάγραμμα ή συμβουλευτείτε τις παρακάτω οδηγίες.

   Αφού βγείτε από την Κηφισίας στην έξοδο προς το Νέο Δημαρχείο του Αμαρουσίου, ακολουθείτε τη Βασ.Σοφίας. Περνάτε το Νέο Δημαρχείο (στο αριστερό σας χέρι) και φτάνετε στην πλατεία του παλαιού Δημαρχείου (στο δεξί σας χέρι). Συνεχίζετε γισ λίγα ακόμη μέτρα και λίγο πριν την έξοδο εκ νέου για την Κηφισίας στρίψτε αριστερά στην οδό Σουρή. Στο τέλος της Σουρή θα συναντήσετε τις γραμμές του ΗΣΑΠ, στίψτε αριστερά και αμέσως μετά το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Σπύρου Λούη στρίψτε δεξιά κάτω από τη γέφυρα, και αμέσως μετά τη γέφυρα πάλι δεξιά επί της Βασ. Αμαλίας, παράλληλα με τις γραμμές του τραίνου. Ακολουθείστε το δρόμο, ο οποίος μετά από λίγο κάνει μία ανοιχτή αριστερή στροφή και μετονομάζεται πλέον σε Βασ. Αλεξάνδρου. 

   Στο τέλος της Βασ.Αλεξάνδρου κάνει μία μικρή δεξιά στροφή, συναντά μία μικρή τριγωνική πλατεία και συνεχίζει αριστερά ως Μάρκου Μπότσαρη πλέον. Μετά από 50περίπου αναζητείστε την είσοδο της επιχείρησης επί της Μάρκου Μπότσαρη 10α (ΠΡΟΣΟΧΗ: στο 10α και όχι στο 10).