ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Κάνοντας κλικ σε ένα οποιοδήποτε μετάλλιο και μπαίνοντας στην σελίδα του κυρίως προϊόντος θα δείτε ότι κάτω από την εικόνα του μεταλλίου υπάρχουν δύο καρτέλες, μετά την ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ και τα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, όπου μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα ΘΕΜΑΤΑ και τις ΚΟΡΔΕΛΕΣ για κάθε μετάλλιο.

Σας προσφέρουμε μία πλούσια γκάμα σε μονόχρωμες και πολύχρωμες κορδέλες λαιμού για τα μετάλλια σας αλλά και έτοιμα κέντρα/θέματα με παραστάσεις αθλητικές και άλλες θεματικές δραστηριότητες για να επιλέξετε.

Στα μετάλλια προσφοράς διαμέτρου μέχρι 45mm παρέχεται δωρεάν η κορδέλα φάρδους 10mm. Με επιπλέον 0,05€/τεμ μπορείτε να αντικαταστήσετε τη λεπτή κορδέλα αυτής της κατηγορίας με φαρδιά των 22mm.

Σε όλα τα υπόλοιπα μετάλλια εκτός προσφοράς και ανεξάρτητα από διάμετρο, αλλά και σε αυτά της προσφοράς με διάμετρο παραπάνω από 50mm, διατίθεται δωρεάν η κορδέλα φάρδους 22mm.

Σε όλα τα μετάλλια με κενή θέση για εναλλασσόμενο κέντρο/θέμα, ανεξάρτητα από τη διάμετρο του μεταλλίου, διατίθεται δωρεάν προς επιλογή μία πλούσια γκάμα από έτοιμες παραστάσεις με αθλήματα και δραστηριότητες.