ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ: 

        Τα προϊόντα μας είναι δυνατό να παραληφθούν είτε από την αποθήκη και έκθεση της επιχείρησης, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 10α στην Πεύκη Αττικής , είτε να σας αποσταλούν, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, με μία σειρά από επιλογές.

        Ο χρόνος παραγωγής μίας παραγγελίας και ως εκ τούτου και η έγκαιρη αποστολή της εξαρτάται από τις ποσότητες, τα είδη και την εργασία που απαιτείται, καθώς επίσης και από το φόρτο εργασίας της εκάστοτε περιόδου. Συνεπώς, όσο νωρίτερα μας στείλετε την παραγγελία σας, τόσο καλύτερα εξασφαλίζεται ο προγραμματισμός κατασκευής της και η τελική διεκπεραίωση και αποστολή της.

        Αφού παραχθεί/κατασκευαστεί η παραγγελία σας, ισχύουν τα παρακάτω αναφορικά με τους χρόνους αποστολής και παράδοσης:

        Σε όλες τις μεγάλες πόλεις και σε όλες σχεδόν τις μεγάλες κωμοπόλεις της ηπειρωτικής χώρας, η παραγγελία σας μπορεί να φθάσει με courier την επομένη ημέρα από την αποστολή της από εμάς.

        Στα νησιά θα πρέπει να υπολογίζετε 2-3 εργάσιμες, ενώ στις δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας, ηπειρωτικής και νησιωτικής, μακριά από αστικά κέντρα, πέραν της επιπλέον επιβάρυνσης που αυτό συνεπάγεται, χρειάζονται και περισσότερες ημέρες.

        Στην περίπτωση επιλογής αποστολής με ΕΛΤΑ (απλό ταχυδρομείο) προτείνουμε να υπολογίζετε ένα χρονικό περιθώριο τουλάχιστον 7-10 ημερών (διαδικαστικά, προεξόφληση & κατασκευή της παραγγελίας, αποδέσμευση και αποστολή του δέματος από την επιχείρηση και διεκπεραίωση από τα ΕΛΤΑ).

        Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (ΚΤΕΛ, μεταφορική) εξαρτάται κυρίως από τη βασική παράμετρο του μεγάλου όγκου ή/και βάρους της παραγγελίας, αλλά και χρονικά από τα προγραμματισμένα δρομολόγια της επιχείρησης προς τα ΚΤΕΛ και τις μεταφορικές εταιρείες.

        Σε κάθε όμως περίπτωση αποστολής και λόγω της ιδιαιτερότητας των προϊόντων μας ως προς το μέγεθος και το βάρος τους σε σχέση με την τελική συσκευασία, δεν είναι δυνατό να προϋπολογιστεί το κόστος αποστολής πριν γίνει το τελικό δέμα, ογκομετρηθεί και ζυγιστεί, οπότε και σας ενημερώνουμε σχετικά.


ΚΟΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (με την εταιρεία courier της επιλογής μας):

        Σε γενικές γραμμές για ένα δέμα βάρους μέχρι 2 κιλά και όγκου μέχρι 0,01 κυβικά μέτρα (πχ ένα δέμα με διαστάσεις 20x20x25cm) ισχύουν τα παρακάτω κόστη:

-Για την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας ............................................................. 2,00€ (με αντικαταβολή 3,00€)

-Για το υπόλοιπο Αττικής και την επαρχία ........................................................................................ 2,80€ (με αντικαταβολή 4,30€)

-Για δυσπρόσιτες περιοχές (όπως αυτές κατατάσσονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier) ...... +6,50€ (επιπλέον του αρχικού κόστους για μη δυσπρόσιτη περιοχή)

-Για κάθε επιπλέον κιλό, παραπάνω από τα αρχικά 2kg,

    -για την Αθήνα, Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας (προάστια)............................ 0,70€/kg

    -για το υπόλοιπο Αττικής και την ηπειρωτική και νησιωτική χώρα .................................................. 0,80€/kg

        Όλες οι αναφερόμενες τιμές αφορούν σε καθαρή αξία και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

•             Με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) της επιλογής μας. Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ΤΡΟΧΑΔΗΝ για την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, ενώ για το υπόλοιπο Αττικής και την επαρχία υπάρχει ανταπόκριση της ΤΡΟΧΑΔΗΝ με την ACS . Η εξόφληση μπορεί να γίνει είτε με αντικαταβολή (μέθοδος επιλογής) ή προκαταβολή/εξόφληση της παραγγελίας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK .

•             Με συνεργαζόμενη με εσάς εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) όπου διατηρείτε κωδικό.  Μόνον κατ' εξαίρεση και αφού προηγηθεί συνεννόηση. Η εξόφληση μπορεί να γίνει είτε με προκαταβολή/εξόφληση της παραγγελίας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK  είτε με αγορά (πληρωμή της αξίας της παραγγελίας από την courier κατά την παραλαβή από την επιχείρησή μας).

•             Με ΕΛΤΑ (απλό ταχυδρομείο). Προϋποθέτει προεξόφληση του ποσού με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK , αφού προηγηθεί συνεννόηση.

•             Με εταιρεία μεταφορών μόνο για μεγάλες σε όγκο και βάρος παραγγελίες και μόνον κατόπιν συνεννόησης. Προϋποθέτει προεξόφληση της αξίας της παραγγελίας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK  ή με άλλον τρόπο κατόπιν συνεννόησης. Τα επιπλέον έξοδα αποστολής/μεταφορικών βαρύνουν τον πελάτη ο οποίος και τα καταβάλλει απευθείας στην εταιρεία μεταφορών κατά την παραλαβή της παραγγελίας του.

•             Με ΚΤΕΛ μόνο για μεγάλες σε όγκο και βάρος παραγγελίες και μόνον κατόπιν συνεννόησης.  Προϋποθέτει προεξόφληση του ποσού με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK ή με άλλον τρόπο κατόπιν συνεννόησης.

 •             Με ΤΑΞΙ και μόνο για τις περιοχές της Αθήνας, του Πειραιά και των προαστίων τους.  Το δέμα στέλνεται ασυνόδευτο και επιβαρύνεστε με την πληρωμή του κομίστρου στον οδηγό. Την αξία της παραγγελίας την καταβάλετε είτε με προεξόφληση του ποσού με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK ή με άλλον τρόπο κατόπιν συνεννόησης. 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: στην περίπτωση που η καταβολή γίνει από άλλη τράπεζα πλην της ALPHA τα όποια τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον εντολέα.