ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Με την παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται διασταύρωση για τη διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων που έχετε επιλέξει και τη δυνατότητα παραγωγής και αποστολής τους στην αιτηθείσα ημερομηνία. Αν υπάρχει το οποιοδήποτε θέμα επικοινωνούμε μαζί σας για τη διευθέτησή του. Αν όχι προχωράμε στον προγραμματισμό, εκτέλεση και αποστολή της παραγγελίας σας. 

ΠΡΟΣΟΧΗ : ανάλογα με το φόρτο εργασίας ή/και την ημερομηνία που έχετε ζητήσει να παραλάβετε, η εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι δυνατό να ξεκινήσει αμέσως μετά τη λήψη της. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να είναι η τελική παραγγελία και να μην κάνετε διορθώσεις εκ των υστέρων. Στην περίπτωση που κάνετε αλλαγές αφού έχουμε κατασκευάσει μέρος ή και ολόκληρη την παραγγελία σας, θα επιβαρυνθείτε ανάλογα με το κόστος των νέων προϊόντων (ή μόνο μέρος αυτών εφόσον η αλλαγή αφορά μόνο κάποιο τμήμα τους, πχ αντικατάσταση μίας ήδη γραμμένης πινακίδας). Εξυπακούεται ότι κατά την παραλαβή θα λάβετε και τα προϊόντα που αλλάξατε και είχαν ήδη κατασκευαστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις αποστολές κάντε κλικ εδώ .


ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΑΠΛΟ email

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν σας εξυπηρετεί η διαδικασία αγοράς μέσα από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας με ένα απλό email, στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου valamonte@valamonte.gr.

Για να είναι ολοκληρωμένη η παραγγελία σας θα πρέπει να αναγράφονται οπωσδήποτε τα παρακάτω στοιχεία:

  • Το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
  • Oι κωδικοί των προϊόντων που θέλετε (ο κωδικός κάθε προϊόντος αποτελείται από 1-3 γράμματα που ακολουθούνται από έναν αριθμό, πχ ΜΤ145, Ε751, ΚΑ001, ΚΒΛ01, ΚΤ19 κοκ.) και φυσικά τις ποσότητες/τεμάχια ανά κωδικό.
  • Αν κάποιο προϊόν έχει περισσότερα μεγέθη (πχ ύψος κυπέλλου, διάσταση πλακέτας, κλπ) γράψτε μας και το μέγεθος που επιλέγετε. Σε κάποιες πλακέτες που έχουν αυτή την επιλογή θα πρέπει επίσης να μας πείτε αν τη θέλετε σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη.
  • Στα μετάλλια γράψτε μας το χρώμα του μεταλλίου, τι κέντρο θα μπει (είτε έτοιμο από τη συλλογή μας με διάφορα αθλήματα και δραστηριότητας είτε δικό σας λογότυπο - στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει επιβάρυνση επί της τιμής καταλόγου) και τι χρώμα κορδέλα θέλετε.
  • Στις πλακέτες, κύπελλα, έπαθλα κοκ γράψτε μας τα κείμενα που θέλετε να αποτυπωθούν. Για περισσότερες πληροφορίες για τη σύνταξη των κειμένων κάντε κλικ εδώ .
  • Μην ξεχάσετε να αναφέρετε πότε τα θέλετε (ημερομηνία), αν θα τα παραλάβετε από την έκθεσή μας στην Πεύκη Αττικής, ή αν θα σας αποσταλούν (σε αυτή την περίπτωση γράψτε μας τη διεύθυνση αποστολής, δηλαδή οδό, αριθμό, περιοχή/πόλη/νομό και ΤΚ).


ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να γράψετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, κάνοντας κλικ εδώ .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει να συμπεριλάβετε όλα τα παραπάνω στοιχεία όπως και για την αποστολή με απλό email.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Με αυτόν τον τρόπο σε κάθε προϊόν που επιλέγετε σας δίνεται η δυνατότητα να το τοποθετήσετε στο ΚΑΛΑΘΙ σας, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο/λέξη.

Το αυτοματοποιημένο σύστημα της ιστοσελίδας σας καθοδηγεί βήμα-βήμα να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (που σημειώνονται με έναν αστερίσκο *) αλλά και προαιρετικά (χωρίς αστερίσκο) πεδία που πιθανώς σας εξυπηρετούν. Συμπληρώνοντας κάθε πεδίο, σας ανοίγουν με προοδευτικά βήματα όλες οι επιλογές που έχετε ανά προϊόν.

Αφού έχετε επιλέξει όλα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν ολοκληρώστε την παραγγελία σας κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο πεδίο. 

Εφόσον η διαδικασία έχει ακολουθηθεί και ολοκληρωθεί σωστά θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί.